hårtap

Viker kan være et tegn på hårtap

Viker kan være et tegn på hårtap

editorial

Hårtap over lengre tid

Menn er kjent for å oppleve hårtap når de blir eldre. Dette skjer som vanligst mellom 25 og 60 år, men noen ganger forekommer det enda tidligere. De aller fleste menn forstår når de har vært gjenstand for denne tilstanden, men faktisk er det ikke så veldig mange som ser det underveis. Prosessen tar tross alt mellom 5 og 10 år, og det er ikke akkurat sånn at store hårfloker faller av om gangen!

I stedet handler vanligvis hårtap om at vikene sakte men sikkert begynner å snike seg oppover og at en måne også begynner å danne seg. Det kan være vanskelig å se, men et godt tips er å spørre et familiemedlem, da kanskje sin egen partner, om de har sett en forandring. For det er tross alt de som ser det best. Og dersom forandringene er der, så bør du besøke https://puregrow.no/ for å fatt på produkter som bekjemper hårtap!

Si adjø til hårtap!

For det er tross alt ingen som ønsker å miste håret sitt i en ung alder. Få ting er tristere enn det å se håret gå bort litt etter litt. For mange menn, spesielt i vårt moderne samfunn, så betyr håret vårt mye. Det er noe vi gjerne er stolt av og styler opp når vi skal ut på byen for eksempel. En fin sveis gir oss rett og slett bedre selvtillit, og spesielt dersom du fortsatt er singel midt i 30-årene, så kan det føles ut som en krise dersom du opplever hårtap. 

Du fortjener å ha en fin hårsveis til slutten av livet, og du trenger hverken en hårtransplantasjon eller rådyre legemidler. Få fatt på gode produkter som bekjemper hårtap og får livet tilbake i dine hårsekker. Da kan du se håret vokse som aldri før nok en gang!